Kategori

Cykel Talte Hjul Lys 256/416pcs RGB LEDs Cykel Smart Lys Farverige Hjul Talte Lys Programmerbare DIY-Lys Lampen Mønster

Nyhed

kr351.24

kr450.31

-22 %

På lager

Tags: programmerbare cykel hjul talte lys, cykel-lygte, programmerbare cykel cykel lys, cykelhjul lys rgb, bicycl led, programmerbare cykel led-lys, bicycl lampe, bike led, rockbros cykel rgb, cykel rgb led.

Cykel Talte Hjul Lys 256/416pcs RGB LEDs Cykel Smart Lys Farverige Hjul Talte Lys Programmerbare DIY-Lys Lampen Mønster

Denne cykel hjul lys skærm system er en intelligent udstyr, der er specielt designet til cyklister, som er installeret på cyklen hub let og i stand til at vise alle tænkelige billeder, billeder, GIFs, rulle ord, så cyklister kan udtrykke deres egen personlighed og kreativitet i et temmelig kedeligt ridning.Det virker perfekt på 26" cykler eller derover, da det omfatter fire lette våben, som giver dig nok visuelle opholder sig tid til at nyde din kreativitet.En programmerbar cykel lys, der gør din cykel hjul i en farverig skærm.Sjov med dette produkt!

Funktioner:

BILLEDE,KARAKTER DISPLAY: Redaktør din tænkelige billede, Gif ' er, eller gør din egen tekst, graffiti og rulle ord på en eksklusiv software, der er konfigureret på SD-kortet.Understøttet JPG, BMP, GIF, JPEG, osv..

HØJ OPLØSNING for RGB-FARVET DISPLAY: Fuld farvet 2000cd/m2 høj lysstyrke display er meget let at se på vejen ved nat eller ved dag.Det er en dejlig lys dekoration til din elskede cykler på grund af sin farve, fuldstændighed og Høj opløsning for bedste udsigt oplevelse.

VANDTÆT DESIGN: IP66 Vandtæt design med klar og strømlinet vandtæt hus til LED-lys, ingen grund til at bekymre sig om at regnfulde dage' riding og skader forårsaget af normal cykel vask.

LANGE POWER UDHOLDENHED: Udstyret med tre batteriet tilfælde at omfatte tre 18650 batterier på de fleste.Du er fri til at vælge tænd system med 1, 2 eller 3 batterier(Ikke Inkluderet).Dens magt udholdenhed er op til ca 8h med 4000mAh effekt, når drevet af 2 stk 18650 batterier.

ANVENDT TIL: Cykler med hjuldiameter på 26 tommer og højere (Den udvendige diameter af hub skal være mere end 10mm,mindre end 65mm.) for nem installation uden brug af ekstra værktøj.

Specifikationer:

Model: 1-801 / 2-801Pro (Valgfrit)

Materiale: ABS

LED mængde: 256 ultra lyse 5050 Led / 416 ultra lyse 3528 Led

LED lys farve: Fuld farver

LED levetid: 30000h

Bedste hastighed krav: 8 KM/H

Strømforsyning: 1, 2, eller 3 18650 batterier (Ikke Inkluderet)

Batteri kapacitet: 4000mAh

Batteri arbejdstid: 8h / 6h

Opladning metode: 5V USB-opladning

Vandtæt niveau: IP66

Pakke størrelse: 26 * 15.5 * 7.5 cm / 10.2 * 6.1 * 3.0 i

Pakke vægt: 521g / 18.4 oz

Pakke Liste:

1 * Lys-Vært

1 * Opladerkabel

1 * Kortlæser

1 * 128MB SD-Kort (Konfigureret)

1 * Sæt Bånd

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.slaegtsbog.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.slaegtsbog.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Model-Nummer DIY-Lys Cykling
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke LIXADA
Montering Placering Hjulets Eger
Certificering ---
Strømforsyning Batteri

Skriv en anmeldelse

Cykel Talte Hjul Lys 256/416pcs RGB LEDs Cykel Smart Lys Farverige Hjul Talte Lys Programmerbare DIY-Lys Lampen Mønster

Cykel Talte Hjul Lys 256/416pcs RGB LEDs Cykel Smart Lys Farverige Hjul Talte Lys Programmerbare DIY-Lys Lampen Mønster

Cykel Talte Hjul Lys 256/416pcs RGB LEDs Cykel Smart Lys Farverige Hjul Talte Lys Programmerbare DIY-Lys Lampen Mønster Denne cykel hjul lys skærm system er en intelligent udstyr, der er specielt designet til cyklister, som er installeret på cyklen hub let og i stand til at vise alle tænkelige billeder, billeder, GIFs, rulle ord, så cyklister kan udtrykke deres egen

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!