Kategori

COMWAY Elektrode C10/C9/C8/C6 Optisk fiber-fusion splicer elektroder 1 par med shipping

Nyhed

kr168.90

På lager

Tags: fiberoptiske splicer, fiber fusion maskine, comway, comway splicer, fusion splicer, fiber splicer, splicer comway c10, fliser, comway c10 splejsning maskine, den ensartede fristelsen.

Produkt Beskrivelse COMWAY Elektrode C10/C9/C8/C6 Optisk fiber-fusion splicer elektroder 1 par med forsendelse af Den lille pose er inde i kassen, sammen.

Jeg kan forsikre dig, at kvaliteten af vores produkter for at sikre, at vi giver dig den bedste service for at sikre den hurtigste levering, mest sikre måde at levere varen til dine hænder!Hvis du har spørgsmål efter at have modtaget produktet, eller har problemer med kvaliteten, er du ikke i panik, du er velkommen til at indsende tvister, bedes du kontakte vores kundeservice, vil vi give dig den mest tilfredsstillende svar!Happy shopping, mange tak.Certificeringer

Køber Feedback

Emballage & Forsendelse

1. Betaling : T/T, Western Union, Moneygram,Paypal, alibaba online betaling eller andre måder.

2. Emballage: Alle produkter vil blive pakket i karton , så produktet kan få effektiv beskyttelse for at undgå skader.

3.Forsendelse: Vi ofte skib af EMS, DHL,UPS, FedEx eller TNT eller på anden særlig måde.O r ved skibet som pr kundernes nøjagtige mængde og krav.

EMS tager normalt omkring 6-13 dage, mere eller mindre.Hvis afsidesliggende region, det vil være lidt længere tid, Hvis det er for købers told grund, det vil være lidt længere tid.

DHL, UPS, TNT, FedEx normalt tager omkring 4-6 dage, mere eller mindre.Hvis afsidesliggende region,jeg t vil være lidt længere tid, Hvis det er for købers told grund, det vil være lidt længere tid.

Vi sender normalt køber varen som GAVE i en lavere værdi, for at undgå, at købers skat.Men den skat, der er bestemt af køber told-ikke af os, forskellige lande til forskellige skatte-sats, så hvis nogen skat så køber bør forstå det.

På grund af køberen eller anden grund, herunder -nægter at kvittere for pakken - eller -nægte at betale skat-eller -køber land indlæg grund og så videre, de køber, er nødt til at forstå alle de mister.Vi er ansvarlige for, at varerne forlader Kina uden problemer.Når varerne forlader Kina så køber vil være ansvarlig for alle ansvar.

Vores Service

7*24 Timers Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe.Vi taler engelsk, spansk o r så mange andre sprog som muligt.

Tilbage

Politik

Hvis det produkt, du modtager, ikke er som beskrevet, eller lav kvalitet, sælger lover, at du kan returnere det inden for afslutning (når du klikker på "Bekræft Ordre" eller overstiger bekræftelse tidsramme) og modtage en fuld refusion.Tilbagesendelse shipping gebyr vil blive betalt af dig.Eller, du kan vælge at beholde produktet, og er enige om tilbagebetaling beløb direkte med sælgeren.Sælger

Service

Levering til tiden

Hvis du ikke modtager dit køb inden for 7 dage, kan du bede om en fuld refusion inden for afslutning (når du klikker på "Bekræft Ordre" eller overstiger bekræftelse tidsramme).

Køber Beskyttelse

Fuld Refundering

(Hvis du ikke modtager din ordre) vil Du få en fuld refusion, hvis din ordre ikke ankommer inden for den leveringstid som lovet af sælger

Hel eller Delvis Refusion

(Hvis varen ikke er som beskrevet), Hvis din konto er væsentligt forskellige fra sælgers beskrivelse af produktet, kan du: sende det Tilbage og få en fuld refundering, eller B: at Få en delvis tilbagebetaling, og holde elementet.Firma Oplysninger

Zhengzhou VIJEI Fiber værktøj CO.,LTD er en professionel optoelektroniske kommunikationsudstyr design og fremstilling af specialiserede virksomheder, primært for kraft afsendelse kommunikation aktørerne, power systems, og forsknings-institutioner, der er relateret til kommunikation konstruktion virksomheder, til at yde avanceret og omfattende byggeri udstyr og afprøvning af instrumenter.Virksomheden er en forskning, produktion og handel med high-tech virksomheder.Vores produkter er meget udbredt i mobile, China Unicom og China Telecom, Kinas Netcom, Kina Railcom, radio og tv, el -, vand -, olie -, jernbaner -, kul -, sikkerheds-og andre brancher.

Strømmen kommer fra virksomhedens strategi for udvikling af teknologisk innovation, fremragende menneskelige ressourcer innovation.Virksomheden beskæftiger nu 58 mennesker, den gennemsnitlige alder 29 år gammel, college grad eller derover tegnede sig for mere end 85%, forskning og udvikling af personale, der tegnede sig for mere end 1/3, senior teknisk afsnit 20. Dette er en levende og dynamisk, fuld af foretagsomme ånd, viden-baserede team, der er dannet på grundlag af teknologisk innovation og udvikling af markedet som den vigtigste organisatoriske struktur.

Mærke VIJEI
Model-Nummer C8/C10
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

COMWAY Elektrode C10/C9/C8/C6 Optisk fiber-fusion splicer elektroder 1 par med shipping

COMWAY Elektrode C10/C9/C8/C6 Optisk fiber-fusion splicer elektroder 1 par med shipping

Produkt Beskrivelse COMWAY Elektrode C10/C9/C8/C6 Optisk fiber-fusion splicer elektroder 1 par med forsendelse af Den lille pose er inde i kassen, sammen. Jeg kan forsikre dig, at kvaliteten af vores produkter for at sikre, at vi giver dig den bedste service for at sikre den hurtigste levering, mest sikre måde at levere varen til dine hænder!Hvis du har spørgsmål

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!