Kategori

ForPS3 Slank ForPlayStation 3 Slim Tilbehør Spillekonsol Stå Lodret Stand Holder Temperatur Køle Ned, Indehaver

Nyhed

kr42.87

kr61.23

-29 %

På lager

Tags: kontrol ps3 wireless, ps3, lodret stander til playstation 2, fisk på krogen, spillet holder, krog ejer, kontor shredder, macbook stå lodret, playstation 2 støtte, cd holder ps4.

Særlige design forPS3 Slank kun.

Det er ikke egnet forPS3.

Stabil, let at bruge og elegante lodret stander

Spar plads og køle din spillekonsol.

Bemærk: sørg for, at din spillekonsol er langt væk fra børn og dyr.Vi råder dig til at sætte konsollen på cornor eller jorden for at undgå, at der falder ned fra høje.

(Spillekonsol omfatter ikke).

Package: 1 * Lodret stå for PS3 Slim Betaling & Forsendelse: Betaling skal være foretaget inden for 3 dage for 2. Leveringstiden afhænger af de omgivelser og andre faktorer.Garanti og levering: de Fleste varer tilbyder 30 dages garanti.(et par specielle produkter bemærket på den beskrivelse) Vilkår & Feedbacks: 1. Det er meget vigtigt for dig at check de mulige meddelelser i e-mail eller på www.slaegtsbog.dk, for det første for tre dage efter betaling, fordi der er meget sandsynligt, at oplysninger, der venter for dig at besvare, for at undgå at forsinke afsendelse af pakken. 2. Alle andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil svare dig snarest. 3. Hvis du er utilfreds med, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.Vi arbejder hårdt på at sikre alle kunder en 100% tilfredshed.Du bedes kontakte os, før du forlader en negativ/neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

Mærke Tid Ejer
farve black
Model-Nummer ForPS3 Slank
Kompatibel Mærke/Model Sony
SONY Model playstation3

Skriv en anmeldelse

ForPS3 Slank ForPlayStation 3 Slim Tilbehør Spillekonsol Stå Lodret Stand Holder Temperatur Køle Ned, Indehaver

ForPS3 Slank ForPlayStation 3 Slim Tilbehør Spillekonsol Stå Lodret Stand Holder Temperatur Køle Ned, Indehaver

Særlige design forPS3 Slank kun. Det er ikke egnet forPS3. Stabil, let at bruge og elegante lodret stander Spar plads og køle din spillekonsol. Bemærk: sørg for, at din spillekonsol er langt væk fra børn og dyr.Vi råder dig til at sætte konsollen på cornor eller jorden for at undgå, at der falder ned fra høje. (Spillekonsol omfatter

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!