Kategori

Vask Caddie Svamp Holder - Køkkenvask Arrangør med Justerbare Rum Dividers og Drypper drypbakke

Nyhed

kr68.73

kr122.71

-43 %

På lager

Tags: drypbakke i rustfrit, yuhetec drip tip, ananas kort, sort vask caddy, drypbakke, skål drypbakke, moderne vask caddy, afløbsbakke skuffe, øl drypbakke, hvid vask caddy.

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Fleksibel & FUNKTIONEL ORGANISATION - Hold køkkenvaske og bordplader ryddeligt og organiseret med denne stilfulde vask caddie.Designet med justerbare indvendige skillevægge, skydedøre

ELEGANT MODERNE STIL & DESIGN - EN hvid ergonomisk formede æstetiske giver denne caddie en elegant personlighed, der er perfekt for elskere af tech, gadgets og moderne design.

LETTERE AT RENGØRE OG VEDLIGEHOLDE - vasken arrangør kommer ud hurtigt for nem rengøring og samler i et snuptag.I modsætning til metal sugekop caddier, at du ikke behøver at lide gennem vanskelige sæbe udskud oprustning, korrosion og rust, der ændrer dit rent område.

Slanke, Kurvede Design

Justerbare Skillevægge, Skydedøre

Drænhuller + Drypbakke

Nemme at Skille ad

Opvaskemaskine-Venligt

TILPASSEDE ORGANISATIONEN

Ændre lagerplads, som er nødvendig for at det passer til forskellige størrelse svampe, scrubbere, børster, sæbe og rengøring af emner.Dual dividers glide ind og ud for hurtig justering.

I modsætning til vask caddier, der skaber ubehagelige sæbe udskud og rust oprustning, caddie er designet med forbedrede sanitære komponenter af plast, der let kan skilles ad, rengøres og vaskes i opvaskemaskine.

BLIVER DRÆNET OG TØRT

Den øverste organisator del af caddie er manipuleret med drænhuller og en drypbakke nedenunder til at opsamle overskydende vand.Et slot i den side, lader du bare vippe caddie til at frigive vand, uden at tage alt fra hinanden.

ALSIDIGE ANVENDELSER

Det er ikke kun for retter!Caddie er perfekt som et badeværelse køkkenbordet arrangør for tandbørster, tandpasta og toiletartikler.

farve:hvid

Materiale:plastik

størrelse:19*10.5 cm

Pakkens Indhold:

1*Svamp Holder

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Vask Caddie Svamp Holder - Køkkenvask Arrangør med Justerbare Rum Dividers og Drypper drypbakke

Vask Caddie Svamp Holder - Køkkenvask Arrangør med Justerbare Rum Dividers og Drypper drypbakke

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os! Fleksibel & FUNKTIONEL ORGANISATION - Hold køkkenvaske og bordplader ryddeligt og organiseret med denne stilfulde vask caddie.Designet med justerbare indvendige skillevægge, skydedøre ELEGANT MODERNE STIL & DESIGN - EN hvid ergonomisk formede æstetiske giver denne caddie en elegant personlighed,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!