Kategori

Hair Salon Farve Skiftende Væglampe Barber Shop, Transparent Akryl Væg Ur Ur Skønhed Frisør, Stylist Hængende Lampe

Nyhed

kr106.13

kr147.40

-27 %

På lager

Tags: mode væg ur, tilbehør frisør -, clok mænd, moderne vægure, stort vægur station, vogn til frisører, frisør -, ur væggen, ure væggen hjem indretning stue træ, væg ur.

Salon Vægur

Hvert sekund tæller!En spændende og praktisk accent i alle rum, dette enestående høj kvalitet vægur fungerer som en erklæring brik, der skaber en personlig miljø.Hvis du har et design i tankerne, som du gerne vil se i dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os, så gør vi brugerdefinerede ordrer med stor fornøjelse!

SPECIFIKATION:

Alle ure er lavet af 12 tommer (30 cm) høj kvalitet akryl plade.Øko venligt materiale.Guld Metal Urene Hænder Knyttet Drevet af 1 AA batteri (IKKE inkluderet).Bemærk: brug en carbon batteri.

URET MEKANISME:

Vi bruger høj kvalitet stille flydende balance mekanismer.Vi ønsker ikke at forstyrre din søvn.Din god nats søvn er af stor betydning for os.

EMBALLAGE

Uret er sendt i en holdbar, æstetiske emballage fremstillet af genbrugspapir.Alt er professionelt pakket ind, vi bruger styrofoam inde beskyttende afstandsstykker, for at dit produkt til at modstå alle de udfordringer, der er under forsendelsen :).Vi gør alt for at gøre din pakke er nået frem, så hurtigt som muligt og uskadt.

Bred anvendelse:

Professionel Trykt Tech gør vægur farve lyse, ikke falmet.Uret kan passe til stue, soveværelse, køkken, hjem, spisestue, hotel, kontor -, Skole -, studie -, bibliotek, butik, bar, cafe og lignende

LED-Belysning Funktion:

Du kan vælge akryl ur eller akryl ur med led-baggrundsbelysning.I tilfælde af at du vælger uret med baggrundsbelysning, det er udstyret med led-lineær og fjernbetjening.Baggrundslyset er meget let i brug.Det kan være forbundet via en 5V USB port.Du kan tilslutte forskellige enheder, såsom en computer, desktop, laptop, TV, power bank, mobiltelefon oplader, 5V adapter og så videre.Controlleren fungerer on/off og tilstande af lys.Det er lille og meget handy.Lys selv har en meget flot glød.Der findes 7 farve og 3 lysstyrke tilstande.I tilfælde af at du bestiller ur med baggrundsbelysning, vil du få en akryl ur med led lineær; IR RGB-LED-fjernbetjening; 1,8 meter USB-kabel.5V adapter vil også blive sendt sammen i henhold til din leveringsadresse.

Velkommen Brugerdefineret Rækkefølge

KAN GODT LIDE TANKEN, MEN IKKE KAN LIDE DET DESIGN?LAD OS LAVE ET NYT SAMMEN! – Bare lad os vide hvad du gerne vil se på din specielle ur, og vi vil udarbejde et nyt design til dig.Vores design team vil skitsere dit ur i de fleste tilfælde inden for 24 timer.Du vil være i stand til at gennemgå det, kommentere det og bede om revision (hvis nødvendigt) indtil du er fuldt ud tilfreds med designet.

Bredde 30cm
Motivity Type KVARTS
Kombination Adskiller
Krop Materiale Akryl
Model-Nummer TMCY-006
Diameter 30cm
Materiale Akryl
Form Enkelt Ansigt
Funktion Antik Stil
Stil Kort
Relevant Placering Stue
Type Vægure
Længde 300mm
mønster abstract
Mærke Den Nørdede Dage
Skærm Type Nål

Skriv en anmeldelse

Hair Salon Farve Skiftende Væglampe Barber Shop, Transparent Akryl Væg Ur Ur Skønhed Frisør, Stylist Hængende Lampe

Hair Salon Farve Skiftende Væglampe Barber Shop, Transparent Akryl Væg Ur Ur Skønhed Frisør, Stylist Hængende Lampe

Salon Vægur Hvert sekund tæller!En spændende og praktisk accent i alle rum, dette enestående høj kvalitet vægur fungerer som en erklæring brik, der skaber en personlig miljø.Hvis du har et design i tankerne, som du gerne vil se i dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os, så gør vi brugerdefinerede ordrer med stor fornøjelse! SPECIFIKATION: Alle

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!