Kategori

Blomst Udskrivning dug PVC Rektangulære Bord Dækning af Bruser Dække Dug Duge Vandtæt Pletten Voksdug Duge

Nyhed

kr42.93

kr85.86

-50 %

På lager

Tags: pvc tablecloth, brun ternet dug, dække tabl, dug, klud pvc-tabel, dugen er vandtæt, for tabel dug, voksdug dug, pvc pvc-coted, pvc tabel dække restaurant.

Vandtæt PVC Oilproof Duge med bomuld bagside

Bomuld bagside gør dug meget tykkere,stærkere og blødere

Op til 17 forskellige mønstre for dit valg

Flere detaljer

Om Rynker:

En ny dug sikkert har rynker på det, fordi det blev foldet op til forsendelse.

Du må ikke strygejern det ,der normalt PVC-materiale, der ikke kan modstå høje temperaturer.Vær tålmodig,rynker forsvinder efter nogle dage.

Om Clolors:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, der vises på billederne.

Om Størrelse:

Der er en fejl på ca 1cm i manuel måling.Forstå venligst, at.

Om forsendelse:

Normalt anbefaler vi www.slaegtsbog.dk standard shipping eller E-pakke til små pakker.Din pakke vil ankomme i 10-30 dage.Nogle gange vil det være hurtigere.

Hvis du bestiller i store mængder,vil vi helt sikkert skib via EMS eller DHL,vil det ankomme meget hurtigere.(normalt i en uge).

Vi vil sørge for, at hvert punkt på dagsordenen er godt pakket,hvis der er nogen skader under forsendelsen ,skal du ikke underskrive for accept.

Told,afgifter, import-land, er ikke inkluderet i prisen,hvis der er nogen,køber er responsable for afgifter.

Kundeservice:

Vi er altid klar til at hjælpe kunder med et problem, så vær venlig at kontakte os, før kontrolkanalen enhver tvist ,garanterer vi, at du vil blive responed inden 1 arbejdsdag.

Vi tilbyder 7 dage med fuld garanti,hvilket betyder, at du har 7 dage til at kontakte os, efter at have modtaget for returnering eller ombytning.Vi opkræver alt for returnering eller ombytning, hvis det er et problem med kvaliteten.Men selvfølgelig,er du nødt til at sende os det billede eller en video for at vise problem.

Vi arbejde hårdt for at nå alle kundens tilfredshed,så glem ikke at forlade os feedback,det betyder meget for os,på forhånd tak!

mønster TRYKT
Form Rektangel
Stil Pastoral
Bruger Banket
Mærke JEEDNEY
Technics Nonwoven
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale PVC
Model-Nummer JYTB10
Mønster Type Blomster
Funktion Oilproof

Skriv en anmeldelse

Blomst Udskrivning dug PVC Rektangulære Bord Dækning af Bruser Dække Dug Duge Vandtæt Pletten Voksdug Duge

Blomst Udskrivning dug PVC Rektangulære Bord Dækning af Bruser Dække Dug Duge Vandtæt Pletten Voksdug Duge

Vandtæt PVC Oilproof Duge med bomuld bagside Bomuld bagside gør dug meget tykkere,stærkere og blødere Op til 17 forskellige mønstre for dit valg Flere detaljer Om Rynker: En ny dug sikkert har rynker på det, fordi det blev foldet op til forsendelse. Du må ikke strygejern det ,der normalt PVC-materiale, der ikke kan modstå

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!