Kategori

Gratis forsendelse 10STK/MASSE DSPIC33FJ32MC204-jeg/PT PIC33FJ32MC204-jeg/PT 33FJ32MC204-jeg/PT

Nyhed

kr167.36

kr176.14

-4 %

På lager

Tags: armlæn kørestol, frokost power controller, 48v 13ah lithium-ion-batteri, 36v batteri frog, batteri oplader ebike, høj effekt-senderen, elektrisk motor kickboard, krankboks motor, 5kw motor generator, bldc bremse.

Vi Lover, at: * Fremstilling af kun de bedste varer, og sikre den højest mulige kvalitet. * Levere varer til vores kunder over hele verden med hastighed og præcision Kundeservice Politik, Vi er mere end glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, bedes du kontakte med os, og vi vil gøre vores bedste for at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.Omfanget af virksomheden: auto IC -, digital-til-analog circuit, en enkelt chip mikrocomputer, fotoelektriske kobling, opbevaring, tre-terminal spændingsregulator, SCR, felt effekt, schottky, relæer, kondensatorer, modstande, , lys rør, stik og andre one-stop-støtte service! 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO / FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.Vores fordele 1: Vi er alle eget lager, med tilstrækkelig forsyning 2: kvaliteten af produktet er nået frem til en række certificering 3: Vi støtter en bred vifte af transport, Hong Kong og den Kinesiske postvæsen pakker, EMS.DHL federal .UPS og TNT, fuldt ud kan opfylde de forskellige behov, de køber.Jeg er overbevist om, at Vi vil være din bedste partner

Mærke ZHONGXIANGTAI
Kompatibel Mærke/Model *
Med USB *
Model-Nummer DSPIC33FJ32MC204-JEG/PT

Skriv en anmeldelse

Gratis forsendelse 10STK/MASSE DSPIC33FJ32MC204-jeg/PT PIC33FJ32MC204-jeg/PT 33FJ32MC204-jeg/PT

Gratis forsendelse 10STK/MASSE DSPIC33FJ32MC204-jeg/PT PIC33FJ32MC204-jeg/PT 33FJ32MC204-jeg/PT

Vi Lover, at: * Fremstilling af kun de bedste varer, og sikre den højest mulige kvalitet. * Levere varer til vores kunder over hele verden med hastighed og præcision Kundeservice Politik, Vi er mere end glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, bedes du kontakte med os, og vi vil gøre vores bedste for at komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.Omfanget af virksomheden:

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!