Kategori

JAVRICK 107pcs Silikone Harpiks Smykker Støbeform DIY Vedhæng Værktøjer Sæt for Begyndere

Nyhed

kr102.14

kr157.10

-34 %

På lager

Tags: harpiks skimmel modellering, bordskånere skimmel sæt, harpiks skimmel numre, harpiks skimmel 12pcs sæt, følte formen sæt, cement skimmel sæt, man skimmel sæt, silikone ansigt skimmel sæt, harpiks skimmel 2 hul, formen stearinlys sæt.

Funktion: Vedhæng Gøre - Dette sæt indeholder 12 forskellige vedhæng bakke, med 2 farver og 4 forskellige form.Og støbeform indeholder 58 forme give dig mulighed for at oprette forskellige cabochons i forskellige størrelser.Bedst for Begyndere - Dette sæt omfatter skimmel, udsmykning, tilbehør og praktiske værktøjer, nok for en nybegynder at få en bedre idé om, harpiks smykker DIY.Nu er alt du behøver, er epoxy harpiks Farverige og Praktisk - dekoration sæt og ringe er meget afgørende for resin vedhæng, hvilket gør, at den kan også bruge til at lave armbånd, halskæde og øreringe telefon sag, osv.Opret Din Egen - Med forskellige forme, bør du være i stand til at skabe din unikke smykker base på dine egne behov.Perfekt Gave for Elskere - En håndlavet gave altid swetest for elskere, gør dette med børn også at give familien interaktion.Hvordan til at Gøre Harpiks Smykker - e-Version Harpiks Retningslinjer Vil Blive Medtaget TIPS: 1. Hæld flydende harpiks blandes i formen langsomt at reducere antallet af luftbobler. 2. Brug en hårtørrer til at fjerne bobler 3. Lad harpiks sidde i 15 minutter, ionbytteren hærde vidde. 4. Omhyggeligt placere tunge tre-dimensionelle objekter på toppen af nederste lag ved hjælp af en pincet. 5. Bunden af formen eller bezel vil være den forreste af din brik, så placere de punkter i hovedet. 6. Dæk med et sidste lag af harpiks, justere placeringen af dine dekorationer med en tandstikker, om de skift i løbet af denne tid. 7. Tilføje glitter som baggrund, hvis det ønskes. 8. Brug en hårtørrer til at fjerne bobler, hver gang du tilføjer et lag.Pakken indeholder: 1x Støbeform med 58 Forme - Indeholder forskellige størrelser af Oval, Hjerte -, Cirkel, Kvadrat og Dråber Form. 12x Vedhæng Bakke i Sølv og Vintage Bronze - Bedste til at gøre vedhæng med en ramme, som regel tilføjer vi et billede som baggrund 12x Fine Glitter Pulver - Normalt dekorere som en baggrund, der er specielt gør krystalklare vedhæng 12x Tørre Blomst Flager - Kan være indrettet som en baggrund eller primære formål er, at arbejde med glitter for bedre resultat 50x Eye-pin-koder i Sølv og Vintage Bronze - Hjælp til at vende en harpiks forme til smykker. 1x Hånd, Bor med 3 bits - Skabe et hul på harpiks til at hænge 5x Blanding Rør - Til blanding af harpiks og katalysator, eller blanding glitter ind i harpiks 5x 3ml Dropper - Giver en nøjagtig måling for harpiks og hjælp til at undgå at resin, som løber ud af formen 5x 3D Lodret Forme - en Anden brillant idé til vedhæng, som er rammeløse og krystalklart.Bemærk tht de er ikke bare en cylinder, men uregelmæssige i form 1x 6cm Silikone Sfære - Dette enorme skimmel, vil tage dig en masse harpiks, men gengæld får du en meget flot boligindretning. 3x 30 ml målebægre - Ikke bare en container, men også bidrage til at give præcise målinger.

Produkt Features skimmel
Materiale Andre
Mærke JAVRICK
Model-Nummer Silicone mold
Item Højde 0cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Længde 0cm
Smykker, Værktøj Og Udstyr Type Forme
Element Type Smykker, Værktøj Og Udstyr
Item Bredde 0cm
Element Vægt 350g
Emne Diameter 0

Skriv en anmeldelse

JAVRICK 107pcs Silikone Harpiks Smykker Støbeform DIY Vedhæng Værktøjer Sæt for Begyndere

JAVRICK 107pcs Silikone Harpiks Smykker Støbeform DIY Vedhæng Værktøjer Sæt for Begyndere

Funktion: Vedhæng Gøre - Dette sæt indeholder 12 forskellige vedhæng bakke, med 2 farver og 4 forskellige form.Og støbeform indeholder 58 forme give dig mulighed for at oprette forskellige cabochons i forskellige størrelser.Bedst for Begyndere - Dette sæt omfatter skimmel, udsmykning, tilbehør og praktiske værktøjer, nok for en nybegynder at få en bedre idé om, harpiks

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!