Kategori

Rodillo abdominal para entrenamientos de centrale, abdominales, trænings-og rueda deslizante doble + esterilla para rodillas

Nyhed

kr67.56

På lager

Tags: leggings til fitness-pink, 3 piece fitness-sæt kvinder, huanyu, næse sko, foldbar vandflaske til børn, lav talje kort, sweatpant for kvinder, sport top, ben sport, leggings til yoga, push-up.

ROLLER FOR CORE TRÆNING

-Dette hjul motion tilbehør er en enkel, men yderst effektiv til at fuldføre rutiner abdominal øvelser .Giver dig mulighed for at tone og styrke dine muskler, samt forbedre din kerne og brænde mave fedt .Hertil kommer, at de også styrke muskelgrupper i din øverste del af stammen.Da dette er et tilbehør, der er beregnet til at arbejde med din egen kropsvægt, tilpasse sig til alle fysiske forhold, om du er en ekspert eller nybegynder.Med en bevægelse af roller, svingende frem og tilbage, vil du komme til at arbejde ud på den nemme måde, enten hjemme eller i fitnesscenter.

-Det er aftagelige og meget let at samle , så du kan gemme det uden at optage plads og tage til et sted, uden megen anstrengelse, som det er et tilbehør, meget let .Hjulene er designet til at glide på alle overflader , så du kan bruge det på et træ gulv, cement, græs eller enhver anden overflade, selv om det er tilrådeligt altid at være så flad som muligt.Pakken indeholder en måtte af lille størrelse, der giver dig mulighed for at støtte dit knæ ikke til skade under træning.

-Det har to håndtag, non-slip gummi, der hjælper dig til at opretholde en korrekt kropsholdning, uden muskel træthed og uden at glide, så den kan fuldføre øvelsen på en helt sikker måde.Den centrale akse, rustfrit stål , sikrer stabilitet i den glidende.

-Med en finish i TPE , det er et tilbehør, holdbare og modstandsdygtige over for slid og ælde, der forudsætter, at hver træning.Du vil være i stand til at nyde det i lang tid.

-Materiale: TPE, gummi (håndtag) og rustfrit stål (aksel)

-Diameter: 18cm

-Vægt: 520g

-Måtte til dine knæ: 34x17cm

Alle vores forsendelser er lavet fra Madrid (Spanien), samme dag (hverdag), hvor du foretog købet, forudsat at den udføres før 13:00.Derfor, før du køber, det er vigtigt at kontrollere, at levering adresse, der er den rigtige, som efter vi har behandlet din pakke, vil det være umuligt at gøre nogen form for ændring.

De leveringstider er en tilnærmelse.Disse tider ikke tager hensyn til forskellige faktorer, der kan påvirke leveringstiden er estimeret i begyndelsen.

-Hvis du har nogen problemer med levering eller vare, bedes du kontakte os direkte som vi vil ALTID give dig en løsning.Vores mål er at tilfredsstille alle vores kunder, og en negativ feedback vil ikke løse dit problem.

Vores forpligtelse er til glæde for alle vores kunder, og vores garanti, de tusinder af gange, at vi allerede har opnået.Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle type af hændelse.

Hvis du har brug for at kontakte os, så gør det via det interne beskedsystem .Si lo prefieres, también puedes llamarnos al: 91 231 82 27 , da horario de L-V, 9:00-14:00.Trataremos de darte la storre solución para que puedas tog parte de nuestra larga lista de clientes satisfechos.

Oprindelse ES(Oprindelse)
Funktion Talje & Mave Øvelse

Skriv en anmeldelse

Rodillo abdominal para entrenamientos de centrale, abdominales, trænings-og rueda deslizante doble + esterilla para rodillas

Rodillo abdominal para entrenamientos de centrale, abdominales, trænings-og rueda deslizante doble + esterilla para rodillas

ROLLER FOR CORE TRÆNING -Dette hjul motion tilbehør er en enkel, men yderst effektiv til at fuldføre rutiner abdominal øvelser .Giver dig mulighed for at tone og styrke dine muskler, samt forbedre din kerne og brænde mave fedt .Hertil kommer, at de også styrke muskelgrupper i din øverste del af stammen.Da dette er et tilbehør, der er beregnet til at arbejde med

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!