Kategori

Stor Størrelse Casual Sko Mænd Fashion Brand Business Mænd Casual Sko Hot Salg Åndbar High-Top Casual Mænd Sko Sort Blå

Nyhed

kr166.19

kr255.68

-35 %

På lager

Tags: chelsea mænd støvler, chelsea støvler homme til mænd, ysl chelsea bots mænd, sexi, varmt undertøj til kvinder, amiri chelsea støvler mænd, lingeri, Hot sell, shelssea støvler mænd, hot sexi.

Størrelsen standard af at vores sko ikke er Europæisk størrelse standard, og der er forskellig fra den Europæiske størrelse.Størrelsen mærket på skoene er ikke en Europæisk størrelse.

Vælg venligst størrelse i henhold til fods længde (fra hæl til tå ). (Du skal ikke vælge størrelse i henhold til dit land sædvanlige størrelse )

Købere bør omhyggeligt læse de følgende størrelse forholdsregler.

Forholdsregler Størrelsen standard af at vores sko ikke er Europæisk størrelse standard, og der er forskellig fra den Europæiske størrelse.Størrelsen mærket på skoene er en Kinesisk størrelse og ikke vil blive markeret med en Europæisk størrelse.Læs den Kinesiske størrelse og Europæiske størrelse på detaljesiden omhyggeligt, bedes du Venligst skelne mellem Kinesiske størrelse og Europæiske størrelse.Vælg den størrelse i henhold til længden af foden (fra hæl til tå).Undlad venligst at vælge den størrelse, der er baseret på almindelig størrelse i dit land/område.Forskellige lande har forskellige størrelse standarder.Hvis din fod er bredere og tykkere, vælg venligst En enkelt størrelse større.For at vælge den mest passende størrelse for dig,den bedste måde er, at du fortæller mig din fods længde,og så kan jeg vælge størrelse for dig! (du kan også tilføje noter på ordren, fortæl mig din fods længde ) For eksempel, Størrelse 9.5(27cm). 27CM betyder fods længde.Fod længde ≠ indersål længde ≠ ydersål længde.

Størrelsen standard af at vores sko ikke er Europæisk størrelse standard, og der er forskellig fra den Europæiske størrelse.Vælg venligst størrelse i henhold til fods længde (fra hæl til tå ). (Du skal ikke vælge størrelse i henhold til dit land sædvanlige størrelse )

Lukning Type Lace-Up
Ydersål Materiale Gummi
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Solid
Mode Element Syning
Lejlighed Casual
Mærke Spindrift
Øvre Materiale Kunstig læder
Funktion Slidstærk
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Navn På Afdeling Voksen
Element Type casual shoes
Indersål Materiale EVA
Lining Materiale Kunstig læder
Model-Nummer 5062
Sæson Forår/Efterår
Sko Type Grundlæggende

Skriv en anmeldelse

Stor Størrelse Casual Sko Mænd Fashion Brand Business Mænd Casual Sko Hot Salg Åndbar High-Top Casual Mænd Sko Sort Blå

Stor Størrelse Casual Sko Mænd Fashion Brand Business Mænd Casual Sko Hot Salg Åndbar High-Top Casual Mænd Sko Sort Blå

Størrelsen standard af at vores sko ikke er Europæisk størrelse standard, og der er forskellig fra den Europæiske størrelse.Størrelsen mærket på skoene er ikke en Europæisk størrelse. Vælg venligst størrelse i henhold til fods længde (fra hæl til tå ). (Du skal ikke vælge størrelse i henhold til dit land sædvanlige størrelse ) Købere bør omhyggeligt

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!