Kategori

For MT7620A openwrt U-BOOT WIFIdevelopment yrelsen 32MFLASH 256M RAM exceedWRTNODE

Nyhed

kr460.56

På lager

Tags: kingston 8gb bærbar, openwrt iot, openwrt wifi, ar9331 magt, omni ii, ddr4 ram, mt7688, openwrt, små openwrt, ar9331 bestyrelsen.

Bælte patch modul + fuldt funktionel base plade, data vil gradvis blive tilføjet Med patch blok modul diagram (i et nyt vindue

Plan 1:

Er en fuldt funktionel-gulvtæppe + top-of-the-line-modul (til at sende oplysninger, skal du vælge VM billeder)

Plan 2:

Fuldt funktionel-gulvtæppe + bælte patch modul (udvikling af sin bekvemme at UBOOT, er udviklingen af, FLASH-chip, der kan fjernes, til at sende oplysninger, kan vælge VM billeder)

Plan 3:

På grundlag af pakke 2, plus de stærkeste kan støtte 64 m SPI FLASH brænde, SOP16 vende DIP8 hoppe, USB til TTL, strømforsyning og netledning.Egnet til udviklere af alle slags, især indførelsen af OPENWRT udvikling personalet i begyndelsen af studiet.

Plan 3 på dig og din familie

FAQ:

1, hvad skal vi levere?

Moduler udarbejdet OPENWRT tutorial, denne tutorial fortælle dig, hvordan du hurtigt indtaste OPENWRT udvikling, er at du bruger den nyeste version af GIT-baseret selvstudium, har indført konfiguration tips, og i forbindelse med brænde osv.Helt praktisk!!!!!!Og test firmware, backplane skematisk diagram, modul indkapsling bibliotek AD, brænde introduktion og den tilhørende software.Frivillig sex til den officielle SDK.

2, pris?

For OPENWRT aspekt, dette modul og udvikling bestyrelsen er til at opfylde behovene hos de forskellige udvikling.Generelt er alle de MT7620A når routing er brugt, det er mere action.I dette modul er, at den grundlæggende er i overensstemmelse med top-konfiguration til at planlægge. 32 m SPI FLASH, kan bære mere anvendelse af 256 m DDR2-hukommelse, kan gøre dit program i henhold til en multitasking, flertrådede og nok regnekraft.Det fælles marked, er 128 m hukommelse + 16 mrom ordning, mange venner vil blive konfronteret med alle former for flaskehalse i udviklingen.

3, teknisk support?

Vores virksomhed er fokuseret på en bred vifte af teknologi, integration ordninger, med planlægning af hold, WEB-team, embedded development team, mobil team, der kan løse de tekniske problemer i de fleste af de virksomheder, til at udvikle sig.Forudsætning er, at de grundlæggende problemer ikke tage for meget arbejde, tid.

Hertil kommer, at vi har en udenlandsk open source OPENWRT bygge arkitektur, kan du henvise til koden.

Open source OPENWRT bygge-systemet wrtoy (kopier linket i et nyt vindue)

git.oschina.net/darcyg/wrtoy

4, oprindelsen af modulet og udvikling board?

Dette modul bruges på andre produkter i virksomheden, fordi en masse venner føler sig godt, så foreslog, at vi (skal) på taobao lette alle.Derfor har det vist sig.Dette modul er at gøre flere venner til at lære, brug af OPENWRT.Development board er at give dig en bekvem, der er specielt konstrueret til.Formålet er at lade alle kan indgå i udviklingen af lave omkostninger.Prissætning er omkostningseffektive.

5, kan modtage outsourcing-projekt?

Dette kan, naturligvis, og mere end velkommen.Kontakt venligst kundeservice afgift vil blive håndteret i henhold til kravene for alle.Vi er professionelle selskab (team), der ikke helt opfylder monotype udvikling.På outsourcing-projekt, er detaljeret analyse af brugernes behov, på samme tid vil give rationalisering forslag til efterspørgselssiden reference (formål er at løfte bruger af produktet udvikling cyklus og ledighed).

Mærke KEFU
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

For MT7620A openwrt U-BOOT WIFIdevelopment yrelsen 32MFLASH 256M RAM exceedWRTNODE

For MT7620A openwrt U-BOOT WIFIdevelopment yrelsen 32MFLASH 256M RAM exceedWRTNODE

Bælte patch modul + fuldt funktionel base plade, data vil gradvis blive tilføjet Med patch blok modul diagram (i et nyt vindue Plan 1: Er en fuldt funktionel-gulvtæppe + top-of-the-line-modul (til at sende oplysninger, skal du vælge VM billeder) Plan 2: Fuldt funktionel-gulvtæppe + bælte patch modul (udvikling af sin bekvemme at UBOOT, er

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!