Kategori

Sinamay Fascinator kvinders hat Bryllup hat med fjer&birdcage slør for Kentucky Derby, Royal Ascot Melboure cup.GRATIS FORSENDELSE

Nyhed

kr1 127.61

På lager

Tags: fascinator bryllup, wed slør, hat, slør, brudesløret, kort slør, hannlin, brude slør, hat, bridal hat, cap slør, lange bryllup trail.

VARMT og SPECIELLE FORM sinamay fascinator med fjer og tilsløring

1.Style Nr.:QF079

2.Materiale:sinamay,fjer,tilsløring

3.med satin hårbøjle på bagsiden

4.pakning:normal måde med karton

FARVER

Alle produkter, billeder er baseret på virkelige prøve,så alle af dem er RIGTIGE BILLEDER,kunden kan hvile forsikre, at kvalitet og design.Men hold det for øje, at den farve, kan se lidt forskellige fra forskellige skærm.

DESIGN

Alle vores produkter er eksklusive designs,hvis du ser lignende fra andre leverandører,er det vores kopi,hvis du ser samme designs fra andre leverandører,er det vores kopi,også.Den kopi man måske se det samme billede, men det er forskellige i materialer og håndværk.Vi mener, at du fortjener en original til den særlige dag i dit liv.

KVALITET

Vi leverer kun kvalificerede produkter med en rimelig pris,vi sælger ikke billige ting til en lav pris,især når vores produkter er for specielle og vigtige lejligheder.

FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Forsendelses omkostninger er betalt til speditør, så der er ingen måde, kan vi tilbyde gratis levering,fri fragt er faktisk forsendelse i prisen egentlig ikke gratis fragt,så når du se shipping omkostninger for nogle lister, ikke beder til gratis fragt,vi virkelig ikke kan gøre det.Men du kan tilføje alle i vognen for at placere ordre sammen, så du får kombineret forsendelsesomkostninger.

SHIPPING TIME

Varer vil blive sendt med epacket eller post, luftpost ,ankommer destination fra 5-10 dage, som det Forenede Kongerige,10-25 arbejdsdage for de fleste andre lande.Shipping tid til det Forenede Kongerige er stabil, men shipping tid til at andre lande ikke kan blive forsikret, og det kan måske koste længere tid end forventet.Vær ekstra omkostninger til at sende af EMS, hvis du har brug for det hurtigere,EMS tager 5-15 dage til de fleste af landene.

FEEDBACK

Din feedback er altid meget vigtigt at vores butik,der tilskynder os til at designe mere beaufiful produkter også bekræfte vores hårde arbejde.Husk altid at forlade positive tilbagemeldinger med 5 STJERNER hvis du er tilfreds med vores produkter,eller hvis du har problemer på din ordre bedes du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback.

Tak for dit understøtter ønsker,at du nyde shopping fra vores butik.

Materiale sinamay,fjer,slør
Køn KVINDER
Mønster Type Solid
Model-Nummer QF079
Type Hairbands
Navn På Afdeling Voksen
Stil Mode
oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Element Type Hovedbeklædning

Skriv en anmeldelse

Sinamay Fascinator kvinders hat Bryllup hat med fjer&birdcage slør for Kentucky Derby, Royal Ascot Melboure cup.GRATIS FORSENDELSE

Sinamay Fascinator kvinders hat Bryllup hat med fjer&birdcage slør for Kentucky Derby, Royal Ascot Melboure cup.GRATIS FORSENDELSE

VARMT og SPECIELLE FORM sinamay fascinator med fjer og tilsløring 1.Style Nr.:QF079 2.Materiale:sinamay,fjer,tilsløring 3.med satin hårbøjle på bagsiden 4.pakning:normal måde med karton FARVER Alle produkter, billeder er baseret på virkelige prøve,så alle af dem er RIGTIGE BILLEDER,kunden kan hvile forsikre, at kvalitet

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!