Kategori

HSS Drejebænk Mejsel Sæt 8 dele Indstilles Til at Dreje Træ Værktøjer Mejsel Stikke Træbearbejdning NYE ANKOM #0531

Nyhed

kr283.99

kr394.42

-27 %

På lager

Tags: diamant drejebænk, træbearbejdning drejestål, alvorligere antal, elektrisk gouge, 10mm endefræsere, værktøj vend, carbide trædrejning værktøj sæt, metal drejebænke værktøjer, hjørne cutter rounder, sæt mejslen.

HSS Drejebænk Mejsel Sæt 8 dele Indstilles Til at Dreje Træ Værktøjer Mejsel Stikke Træbearbejdning

Funktion:

Dette er en af de mest komplette og mest anvendte drejning af sæt, du vil finde.Hver af knivene er fremstillet af hurtigstål (HSS).

Robust og holdbar.Hvert værktøj håndtag er smukt viste hårdttræ, om 24cm, hvilket gør det til det perfekte suit til begyndere eller avancerede overgange.

8 pc set er langt en af de mest populære drejning sæt på grund af dens værdi, kvalitet og overordnede enkelhed.Hvert værktøj er designet med dette i tankerne, og er sikker på at bringe dig mange års brug.

De værktøjer, du kan blive skærpet, så ofte som nødvendigt.Mens de værktøjer, der er væsentlige klar til at bruge ud af kassen, det anbefales, at du sliber eller skærpe de værktøjer til din foretrukne slibe vinkel, før du bruger dem for første gang.

Sættet indeholder 8 drejning værktøjer:1 pc 24mm stor halvrund kniv,1 pc 15 mm halvrund kniv,1 pc-13mm flad rund kniv,1 pc-13mm trekant kniv,1 pc-25mm stor skæv kniv,1 pc-13mm lille skrå kniv,1 stk 10mm lille halvrund kniv,1 pc-13mm sværd trekant kniv.

Produkt specifikationer:

1x 24mm stor halvrund kniv

1x 15 mm halvrund kniv

1x 13mm flad rund kniv

1x 13mm trekant kniv

1x 25mm stor skæv kniv

1x 13mm lille skrå kniv

1x 10 mm lille halvrund kniv

1x 13mm sværd trekant kniv

Pakke Inkluderet:

1x mejsel sæt af 8

Model-Nummer ,
Belægning ,
Hårdhed ,
Brug Thread Turning Tool
Materiale HSS

Skriv en anmeldelse

HSS Drejebænk Mejsel Sæt 8 dele Indstilles Til at Dreje Træ Værktøjer Mejsel Stikke Træbearbejdning NYE ANKOM #0531

HSS Drejebænk Mejsel Sæt 8 dele Indstilles Til at Dreje Træ Værktøjer Mejsel Stikke Træbearbejdning NYE ANKOM #0531

HSS Drejebænk Mejsel Sæt 8 dele Indstilles Til at Dreje Træ Værktøjer Mejsel Stikke Træbearbejdning Funktion: Dette er en af de mest komplette og mest anvendte drejning af sæt, du vil finde.Hver af knivene er fremstillet af hurtigstål (HSS). Robust og holdbar.Hvert værktøj håndtag er smukt viste hårdttræ, om 24cm, hvilket gør det til det

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!