Kategori

CB106 Solid Problemfri Kvinder Bras Åndbar Mesh Push Up Bh Komfortable One-piece Kvindelige Undertøj Sexet Undertøj

Nyhed

kr62.34

kr83.10

-24 %

På lager

Tags: bra, pink vs, bh push-up, bh, babydoll lenceria, bh, sexet spiselige, kvinder undertøj pading, grå undertøj-bh, vintage størrelse bh, undertøj til kvinder.

CB106 Solid Problemfri Kvinder Bras Åndbar Mesh Push Up Bh Komfortable One-piece Kvindelige Undertøj Sexet Undertøj

Velkommen til vores butik!

vi lover, at kunderne den bedste kvalitet+den bedste pris+bedste service

Opmærksomhed : Da Forskellige Computere Vises Farver Forskelligt, Farven Af Det Faktiske Produkt Kan Afvige En Smule Fra De Ovenstående Billeder, Tak For Din Forståelse!

PUSH-UP MODE BH 1:Lean sende din overkrop ved 45 grader, skal du holde din buste af bh bunden fælge og sætte din indenfor bryst i koppen. 2:Spænde den tilbage-knap, læg den side af brystet i kop og stå ret op og ned til at justere den. 3:Juster skulderrem længde til at passe. 4:Tjek bh ' en er slidt stabil.Ryst din skulder, eller løft din hånd, for at kontrollere, om det er let at falde ud.

Vask Metode: 1:skal Du rengøre det adskilt fra andet tøj på for at undgå at blive farvet i rensningsprocessen. 2:brug ikke blegemiddel med at rengøre den, for at undgå misfarvning, aldring. 3:Du kan vælge et neutralt rengøringsmiddel og nyde det i omkring 10 minutter før rengøring. 4:Hvis bh ' en indeholder fælge skal du vaske det i hånden.Prøv at undgå at bruge vaskeri vaskemaskine. 5:Du må ikke sætte en bh på solen.Vær venlig at lægge det på et køligt, godt ventileret sted og lad det lufttørre.Forsendelse

1. Vores leverings-processen: Betaler for succes - Check opbevaring - Check tøj - postbudet til at samle op og Venter på, at du logger på.

2. Shipping måde : Normalt sender vi varerne i den måde, du choosed , Hvis du køber i løs vægt, vil vi vælge den hurtige vej til at sende .

3. Hvis du ikke vil modtage varerne til tiden , bedes du kontakte os på at refundere eller udvide køberbeskyttelse tid.Må ikke bekymre dig !

Noter

1. Vælg den rigtige størrelse henvise til vores størrelse chart , det er vigtigt for os !Hvis du ikke forstår din størrelse, kan du kontakte os, vil vi hjælpe dig.

2. Gå venligst til vores butik , der er flere produkter , vil du blive som dem !

3. Hvis du har nogen spørgsmål , bedes du kontakte med os , vil Vi give dig en tilfredsstillende oplevelse .

Efter-salg Service

1. Hvis du får og kan lide vores varer, den positive feedback er meget værdsat, og tak for din støtte.

2. Du bedes kontakte os, før du forlader den negative eller neutrale, forvisset om, at vi løser det problem på den bedste måde.

Materiale Nylon
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kop Form Tre Fjerdedele(3/4 Cup)
Rem Type Konvertible Stropper
Støtte Type Wire Gratis
Lukning Type Fire Hook-og-eye
Sjofelt Billede No
Model-Nummer CB106
Bra Stil push up
Dekoration Blonder
Mønster Type Solid
Formen cup type Midt cup
Stil hverdagen
Køn KVINDER
Seksuelt Suggestive No
Element Type Bh ' er
Funktioner push up

Skriv en anmeldelse

CB106 Solid Problemfri Kvinder Bras Åndbar Mesh Push Up Bh Komfortable One-piece Kvindelige Undertøj Sexet Undertøj

CB106 Solid Problemfri Kvinder Bras Åndbar Mesh Push Up Bh Komfortable One-piece Kvindelige Undertøj Sexet Undertøj

CB106 Solid Problemfri Kvinder Bras Åndbar Mesh Push Up Bh Komfortable One-piece Kvindelige Undertøj Sexet Undertøj ​ Velkommen til vores butik! vi lover, at kunderne den bedste kvalitet+den bedste pris+bedste service Opmærksomhed : Da Forskellige Computere Vises Farver Forskelligt, Farven Af Det Faktiske Produkt Kan Afvige En Smule Fra De

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!