Kategori

1PC EMC-EMI Near Field Sonden Udført Stråling Korrektion Simpelt Magnetfelt Probe 9KHz-6GHz Type i

Nyhed

kr31.69

kr33.72

-6 %

På lager

Tags: s35b9, astra g glas, quantum skjold, klip din, golf obd, antenne kort bølge, sonden tweezer, easeus data recovery wizard professionel knæk mac, logitech g930 udskiftning puder, sagen matematik.

1PC EMC-EMI Near Field Sonden Udført Stråling Korrektion Simpelt Magnetfelt Probe 9KHz-6GHz Type i

BEMÆRK: Køb 4 sonder og mere end 4 sonder og få den tilsvarende håndtag for fri

2. Brug AB lim eller andre langsomt tørrende lim til at belægge de indvendige sider af håndtaget. 3. Fastgør håndtaget til sonden, og juster kant af sonden, og vent til limen er tør.Bemærk: Den øverste og nederste stykker af Type III håndtag er forskellige, skal du være opmærksom på at sondre. 4. Effekten billede efter indsættelse.

Magnetfelt-prober, der er for store, mellemstore, små og elektrisk felt-prober, der hovedsagelig anvendes til EMI plads stråling berigtigelse.

Det magnetiske felt probe extra large (type III) er hovedsagelig anvendes til EMI ledende berigtigelse.

Extra large (Type III): Den sonde, der har en profil bredde på 5 cm, tykkelse på omkring 4,2 mm og en længde på ca 10 cm.

Forbedringer i type III magnetfelt sonder (i forhold til type i):

1. Brug af en fuldt skærmet struktur i høj grad undertrykker elektromagnetisk rod indblanding i det eksterne miljø og forbedrer den dynamiske område af hele systemet.

Det er gavnligt at forbedre påvisningen nøjagtigheden af position.Det er en veritabel magnetfelt sonde.

2. Håndtaget del er også beskyttet, mindske virkningerne af hånden på sonden.

3. Øget tykkelse for en bedre hånd komfort.

4. Større båndbredde.I teorien, hyppigheden kan være meget højere end 7 GHz, og udførelsen af 7G eller derover er ukendt på grund af begrænsninger i test udstyr.

Large: sonden afsnit har en profil bredde af ca 2,1 cm, tykkelse på omkring 2,3 mm og en længde på ca 10 cm.

Medium: sonden del har en profil bredde på omkring 1,4 cm, tykkelse på omkring 2,3 mm og en længde på ca 10 cm.

Lille: sonden har en profil bredde på cirka 0,8 cm, tykkelse på omkring 2,3 mm og en længde på ca 10 cm.

Elektrisk felt tastsystem (ikke-kontakt): probe afsnit har en længde på ca 10 mm, en tykkelse på omkring 2,3 mm og en længde på ca 10 cm.

Det magnetiske felt sonde type i (store, mellemstore og små), 1MHz-6GHz frekvens-respons-diagram (målt):

Lille sonde, som er forbundet til RF lavt støjniveau 30dB forstærker, og derefter indtaste den faktiske anvendelse af spektralanalyse:

Instruktioner:

1. Hvis din spectrum analyzer er gamle og har ingen indbygget forstærker, det anbefales at have en RF-forstærker med en forstørrelse på ca 30dB.

Ledningsdiagram af probe og forstærker, spectrum analyzer

2. Hvis din spectrum analyzer støjniveauet er mindre end 110dBm, eller du har en indbygget forstærker, kan du bruge en ekstern forstærker.

Ledningsdiagram af probe og spectrum analyzer (med indbygget forstærker):

Det magnetiske felt probe udfører nær-felt magnetisk felt opdagelse på printpladen, og det magnetiske felt probe kan også anvendes til detektering af lækage magnetfelt lækage i kabinettet.Når den er i brug, det magnetiske felt sonden er i overensstemmelse med det aktuelle flow retning, således at så mange magnetiske feltlinier som muligt kan passere gennem sonden løkke

Det elektriske felt tastsystem (ikke-kontakt) bruges til nær-felt elektrisk felt afsløring, og den sonde, der er vinkelret i forhold til dirigenten, når nær-felt elektrisk felt sonde bruges.

SMB-adapter:

Sonden er SMA interface, interface kan ikke roteres, for at lette måling, en SMB-adapter er lavet, og SMB-interface kan drejes 360 grader.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Adapter
Pakke No
Mærke ZWAAJKQK

Skriv en anmeldelse

1PC EMC-EMI Near Field Sonden Udført Stråling Korrektion Simpelt Magnetfelt Probe 9KHz-6GHz Type i

1PC EMC-EMI Near Field Sonden Udført Stråling Korrektion Simpelt Magnetfelt Probe 9KHz-6GHz Type i

1PC EMC-EMI Near Field Sonden Udført Stråling Korrektion Simpelt Magnetfelt Probe 9KHz-6GHz Type i BEMÆRK: Køb 4 sonder og mere end 4 sonder og få den tilsvarende håndtag for fri 2. Brug AB lim eller andre langsomt tørrende lim til at belægge de indvendige sider af håndtaget. 3. Fastgør håndtaget til sonden, og juster kant af sonden, og vent til limen

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!