Kategori

ZTTO 10 speed Gyldne Hule SLR Kæde til Cykler en Del Holdbar Guld 10s 20s 30v kæde for MTB Mountainbike Vej K7 Dele HG-System

Nyhed

kr179.09

kr298.49

-40 %

På lager

Tags: kæden protector, sort ybn kæde, cykel kæde fedt, neckl, koskind nøglering, knallert kæde strammer, industrielle kæde gardiner, risiko titanium kæde, chain cleaner, kranksæt shimano.

ZTTO 10SPEED SL-R GULD FULD HULE KÆDE

Farve: Guld

Anvendelse: 10speed

Længde: 116 links

Vægt: Ca 260g

Package: I-box

Funktion:

Masse Kompatibilitet

En for alle.Kompatibel med 10 speed mountainbike og cykel.Kommer med et Par af Genanvendelige Magic Link.Let at Installere og Rengøre.

Høj Kvalitet

Med høj kvalitet stål materialer, der holder kæden holdbar.Denne cykel kæde er stretch-bevis, og er i stand til at modstå en lidt mere slid og ælde, hvilket betyder, at du kan få flere kilometer på cykel kæde.

Design Af Fuld-Hule

Det lette design af fuld-hule kan modstå mere grus og snavs end en standard.

Speciel Belægning

Guld belægning reducerer slid fra slibemidler, og gør den let at rengøre.

Den Nye Behandling

Med indre og ydre plader, forbedrer kontakt med den bageste tandhjul til en jævn og rolig skift.Den nye behandling er, der anvendes på plader, og giver dem mulighed for at dreje omkring bagskifter, tandhjul, og klinger med lethed.

IKKE FORBINDE KÆDE MED BRUGTE BENENE!!!

Vi kun for kæder fra øverste niveau OEM-fabrikker som KMC DGSM XMC og YBN, så den kæde, du har modtaget, kan have forskellige stempler.Men vi kan forsikre dig om, at du vil få et produkt af bedste kvalitet.

FAQ

A. Hvordan En Cykel Kæde

Når du får en ny kæde til din cykel, bør du være i alt for hængt op på den længde.Så længe der er omkring 116 links, skal du have mere end nok til korrekt størrelse din kæde.I de fleste tilfælde, en cykel kæden er for lang , du er nødt til at forkorte kæden.

Den nemmeste måde at størrelsen på din cykel kæde er at lægge det ned ved siden af dit gamle kæde og forkorte ny til at leve op til den gamle.Men husk på, at ældre kæder kan være lidt løs, afhængigt af, hvor dårligt de har brug for udskiftning.

Før du sætter din kæde gennem bagskifter, træk de to ender af kæden sammen, så det er en god pasform.Dette skal give dig den rigtige cykel kæde længde.Du skal have to kædeled (eller en-tommer) overlapning og en ekstra halv link, hvor du vil forbinde kæde.

Fjern ikke noget ekstra links, før dobbelt kontrollere, at de to ender af kæden vil oprette forbindelse til.Bare for at være på den sikre side, kan du ønsker at tælle links til din gamle kæde, og matche det med den nye kæde.

B. Fjernelse Af Den Gamle Kæde

Når du er klar til at fjerne kæden fra din cykel, vil du har brug for en kæde breaker for at bryde kæden.Før du fjerne kæden, skift kæden på den mindste klinge og mindste tandhjul.

Hvis du er i stand til, at tage kæden fra din front klinge eller fjerne dine baghjul.

C. Hvordan Til At Skærpe En Cykel Kæde

Når din kæde begynder at bære ud, det begynder at strække sig, og så er det måske springe over tænder på tandhjul.Hvis du fange dette problem snart nok, vil du muligvis ikke nødt til at erstatte den kassette eller klinger, men nogle gange nye dele er den bedste løsning.

Her er et par andre måder at afgøre, om du har brug for en ny cykel kæde:

Løft kæden ud af den forreste klinge.Skift gear i det mindste tandhjul på bagsiden og den største klinge foran, så livet kæden.Hvis du kan mærke en stor forskel mellem kæden og klinge, er det nok tid til at begynde at shoppe rundt for en ny cykel kæde.

Hvis du har en lineal handy, måle din kæde med en lineal.Vælg en nitte på kæde og line det op på nul-mærket på linealen.Næste, tæller 23 nitter; din sidste nitte bør være på 12 mark.Hvis din måling er slukket med mere end 1/16 sin tid for en ny kæde.

Ved hjælp af en kæde checker tool er en anden effektiv måde til at se, hvis du har brug for en ny kæde.Der er et par forskellige mærker, der er lidt forskellige, men tjener samme funktion.

D. Ting At Huske, Når Du Vælger Din Cykel Kæde

Her er nogle ting at huske, når du vælger en ny kæde til din cykel.

NUMBEROF HASTIGHEDER

Når plukke ud en cykel kæde, det skal passe med hastigheder på din cykel.For kæden til at fungere ordentligt, det bør ikke være for stram eller for løs.

Mens du vælger en ny cykel kæde, se for stål kæder med hårde nitter, disse er mere tilbøjelige til at være holdbar.Være parat til at betale lidt mere for holdbarhed og pålidelighed.

BRUGERVENLIGHED OG INSTALLATION

Brug og installation af en cykel kæde bør ikke være vanskeligt, men ikke får alt for frustreret, hvis det er i første omgang.Hvis du vælger den rigtige cykel kæde, bør du har minimale problemer med at bruge og installere dem på din cykel.

E. Cykel Kæde Vedligeholdelse

Før du ride, tage et hurtigt kig på din kæde og gears.By at holde din smurt kæde, den cykel vil flytte lettere, og din drivetrain vil have et længere liv, også.Ikke overdrive det smøring, som det kan faktisk tiltrække snavs og andre partikler, der kan forårsage skade.

F., Hvordan Du Rengør Din Cykel Kæde

Selv hvis dine kæder ser forholdsvis ren, vil du ønsker at bruge en klud og noget affedter og give din kæde en hurtig wipedown.Hvis din kæder er på udkig gunky og virkelig beskidt, kan du overveje at bruge en kæde rengøring af enheden.

Mærke ZTTO
Model-Nummer 10SLR

Skriv en anmeldelse

ZTTO 10 speed Gyldne Hule SLR Kæde til Cykler en Del Holdbar Guld 10s 20s 30v kæde for MTB Mountainbike Vej K7 Dele HG-System

ZTTO 10 speed Gyldne Hule SLR Kæde til Cykler en Del Holdbar Guld 10s 20s 30v kæde for MTB Mountainbike Vej K7 Dele HG-System

ZTTO 10SPEED SL-R GULD FULD HULE KÆDE Farve: Guld Anvendelse: 10speed Længde: 116 links Vægt: Ca 260g Package: I-box Funktion: Masse Kompatibilitet En for alle.Kompatibel med 10 speed mountainbike og cykel.Kommer med et Par af Genanvendelige Magic Link.Let at Installere og Rengøre. Høj Kvalitet Med

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!