Kategori

80X100 Monokulare Teleskop BAK4 Optisk Prisme Vandtæt HD Telescope For Offentlig Fugleobservationer High Definition Nat Udsigt

Nyhed

kr91.20

kr116.94

-22 %

På lager

Tags: glas prisme, 10x50 monokulare, kikkert magt, 61edph, telescop, monokulare telescop, 4X30, mænd optik, kikkert monokulare månen, nattøj.

Beskrivelse:

Den høje kvalitet og optik giver høj billedkvalitet, har 80X100 forstørrelse.

Velegnet til rejser, ferie, gåture, vandreture, sport nyde den smukke natur.

Fungerer godt i svagt lys og nat, det har et stort okularer, high definition.

HD store okular design, 18MM okularet.Jo større objektiv, jo højere opløsning.

Vandtæt og fugttæt design, velegnet til alle typer af miljøer.

Specifikation:

Farve: Sort.

Materiale: Plastik.

Forstørrelse: 80x.

Prisme-System: Tag Prisme.

Fokus System: Okular Fokus.

Synsfelt: 3500 m/20000 m.

Eye Linse Diameter: 20mm.

Mål diameter: 40mm.

Mobile Phone Clip: Bredde: Max.: 8cm Min.: 6cm.

Monokulare Størrelse: ca.160x55 mm.

Bemærk

Der kan være en smule farve fordrejninger på grund af forskellige computer resolutioner.

Der kan være en lille fejl på grund af forskellige hånd måling.

Pakke inkluderet:

Type 1:

1x Monokulare.

Type 2:

1x Monokulare.

1x Stativ.

1x telefonholderen.

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

3. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.

Returnering/Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.slaegtsbog.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Monokulare

Skriv en anmeldelse

80X100 Monokulare Teleskop BAK4 Optisk Prisme Vandtæt HD Telescope For Offentlig Fugleobservationer High Definition Nat Udsigt

80X100 Monokulare Teleskop BAK4 Optisk Prisme Vandtæt HD Telescope For Offentlig Fugleobservationer High Definition Nat Udsigt

Beskrivelse: Den høje kvalitet og optik giver høj billedkvalitet, har 80X100 forstørrelse. Velegnet til rejser, ferie, gåture, vandreture, sport nyde den smukke natur. Fungerer godt i svagt lys og nat, det har et stort okularer, high definition. HD store okular design, 18MM okularet.Jo større objektiv, jo højere opløsning. Vandtæt

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!