Kategori

Spil Racing Wheel Til Xbox, En 3D Printet Mini-Rat tilføje til Xbox One X / Xbox, En S / Elite Controller

Nyhed

kr56.38

kr73.21

-22 %

På lager

Tags: rt xbox, beadlock racing hjul drag racing, spil rat til xbox, ns racing wheel, spil hjul, kontrolfreek xbox elite controller, mazda skift, Xbox 360, bestyrelsen xbox one s, en xbox.

Spil Racing Wheel Til Xbox, En 3D Printet Mini-Rat tilføje til Xbox One X / Xbox, En S / Elite Controller

● Giver fantastiske styring til en overkommelig pris For din Xbox-Controller(100 Grader af Rotation). ● Erfaring racing spil på et helt nyt niveau med mini-rat! ● Lysende materiale vil skinne om natten, Metaller giver bedre slidstyrke, mens carbon fibre giver bedre styrke. ● I spillet styring følsomhed justeringer kan være nødvendige for fuldt ud at optimere brugen af rattet,spillet er indstillet til mere end 75 forslag til styring følsomhed. ● Mini-rattet er egnet til Xbox, Xbox dem, Xbox oneX og Xbox Elite Controller (kabel-versionen understøttes ikke). ● Bemærk, at denne liste er for de 3D Printede Mini Hjulet.Det omfatter ikke en controller.

Forsendelse: Når du placerer en ordre, bedes du vælge leveringsmetode og betale for ordren, herunder skibsfart.Generelt, vil vi sende det så hurtigt som muligt efter at din betaling er gennemført.På grund af de forskellige fortoldning tidspunkter i hvert land, vi ikke garantere at leveringstiden af alle internationale forsendelser, der kan påvirke hastigheden på dit produkt inspektion.Bemærk venligst, at køber er ansvarlig for at importere alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, skatter og afgifter i dit land.Disse ekstra afgifter kan blive opkrævet på leveringstidspunktet.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste varer.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter.Fragt omfatter ikke told og køber er ansvarlig for told.Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra omkostninger.Baseret på tidligere erfaringer.Q: 1. Ikke min vare, har et tracking nummer?Ja, vi sender hver ordre og dens tracking nummer, kan du kontrollere status for forsendelsen på hjemmesiden. 2. Er produktet det samme som billedet?Ja, alle billeder er reelle.Vi tog disse billeder af os selv. 3. Om produktet parameter spørgsmål?Hvis du har nogen spørgsmål om parametrene for det produkt, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at løse din tvivl for dig. 4. Vil du støtte Dropshipping?Hej, nogen af vores produkter understøtter Dropshipping.Vi er en stærk, kvalitetssikret shop.Vores produkter er taget direkte fra fabrikken, og er underlagt en streng kvalitetskontrol.Vi er meget villig til at nå frem til en langsigtet godt forhold til hver kunde.Tak skal du have.Retur: Vi gør vores bedste for at yde den bedste service til vores kunder.Købere, bør sikre, at de returnerede varer er i deres oprindelige tilstand.Hvis varen er beskadiget eller gå tabt, når man vender tilbage til køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indsende et krav til logistik firma til at dække udgifterne for tab eller tab.Køberen vil være ansvarlig for tilbagevenden shipping cost er et af varen.

Model-Nummer Spil Racing Wheel
Mærke Eshowee
MicroSoft Model Xbox
Med USB NO
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatibel Mærke/Model Microsoft

Skriv en anmeldelse

Spil Racing Wheel Til Xbox, En 3D Printet Mini-Rat tilføje til Xbox One X / Xbox, En S / Elite Controller

Spil Racing Wheel Til Xbox, En 3D Printet Mini-Rat tilføje til Xbox One X / Xbox, En S / Elite Controller

Spil Racing Wheel Til Xbox, En 3D Printet Mini-Rat tilføje til Xbox One X / Xbox, En S / Elite Controller ● Giver fantastiske styring til en overkommelig pris For din Xbox-Controller(100 Grader af Rotation). ● Erfaring racing spil på et helt nyt niveau med mini-rat! ● Lysende materiale vil skinne om natten, Metaller giver bedre slidstyrke, mens carbon fibre giver

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!