Kategori

Lanparte Følg Fokus Arm til DSLR Kamera

Nyhed

kr608.03

På lager

Tags: 1 dslr-kamera, klemme dslr, dslr-hot, tilbehør kamera dslr, 10 dslr-kamera, bælte dslr-kamera, dslr-kamera, lg dslr-kamera, pro dslr-kamera, digita dslr-kamera.

Lanparte Følg Fokus Arm til DSLR Kamera

PRODUKT HØJDEPUNKTER

- Øger højden følge af fokus

- Indstillelige gear vinkel

- Gears af forskellige mods kan monteres til det

BESKRIVELSE

Den Udvidelse Arm for LanParte Følge Fokusere øger højden af dine Følg Fokus på at gøre det nå linse på højere kameraer som Canon C300 og RED Epic.Armen er udstyret med en justerbar gear, som er standard 0.8 banen.

RELEVANTE PRODUKT-Emballage & Forsendelse

Firma Oplysninger

Lanparte er producent for filmproduktion kamera rigge og tilbehør.Vi leverer pro-kit til Sony FS5&A7-serien, for Panasonic GH4 GH5, for Canon, og for Blackmagic URSA mini-kameraer.

LanParte designer produkter til gratis dit kamera og gør dig det behageligt skydning oplevelse.

De primære produkter er kameraet rigge, følg fokus, mat kasse, greb og magiske våben, kamera controller og elektriske løsninger.Ud over, at vi skabe produkter linje af 19mm-serien.

Lanparte har mange års erfaring i at forske i, udvikle Film gear.Vi har et fantastisk hold, som garanterer den bedste kvalitet og kundeservice.

Model-Nummer FR-ARM-02
Pakke Ja
Mærke LanParte

Skriv en anmeldelse

Lanparte Følg Fokus Arm til DSLR Kamera

Lanparte Følg Fokus Arm til DSLR Kamera

Lanparte Følg Fokus Arm til DSLR Kamera PRODUKT HØJDEPUNKTER - Øger højden følge af fokus - Indstillelige gear vinkel - Gears af forskellige mods kan monteres til det BESKRIVELSE Den Udvidelse Arm for LanParte Følge Fokusere øger højden af dine Følg Fokus på at gøre det nå linse på højere kameraer som Canon C300 og

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!