Kategori

ZIQIAO Bil førerspejlets Kamera 3i1-Sensor Radar Lyd Alarm Vende Standby Universal Backup Parkering Kamera HS042

Nyhed

kr138.50

kr206.73

-33 %

På lager

Tags: bil førerspejlets kamera for ssangyong, Bil DVR, ds kamera, sensor parkering system, rear view dash camera, parktron sensor, auto wire, parkering sensorer kamera, kameraet omvendt, kamera bagfra.

Bakkamera Bil Kamera, Parkering Sensor Med 2 Sensorer Dual Alarm Indikator

Funktioner:

HD-kamera med anti freeze, som er vandtæt og stødsikker radar sensor.Denne sensor har et udvalg af 0,3-2,0 m og vil lyde kraftigere og hurtigere som en hindring bliver tættere.Dette kamera giver dig mulighed for at se dine blinde pletter til at hjælpe dig med at undgå farlige sammenstød bag de hjul, når du bakker din bil.Det giver også klare billeder i både dag og nat.Universelt passer til alle bil modeller hele året, er let at installere: Ingen boring kræves, meget fleksible muligheder for montering med 3 hårde plader i forskellige vippe vinkler.

Specifikationer:

Billede sensor: CMOS Signal tilstand: CVBS Video-formater: NTSC Special: To radar detektor sensorer Pixel: 720 x 480 Vinkel: 140 ~170 grader Arbejde spænding: DC 12V Arbejdstemperatur: -30 grader - 80 grader Reagere afstand 0,3 m—2,0 m Alarm afstand 0m—2,0 m Sensor diameter 14mm Sensor vinkel X. Y. 60° Alarm volume: 85-105dB Alarm hyppighed: 1.6-2.0 m:0.5 HZ (langsom); 1.1-1.5 m :1 HZ (langsom); 0.6-1.0 m:3 HZ (almindeligt)

Kamera Packing Liste:

1 x HD bakkamera med Radar Sensor 1 x video-kabel 6M 1 x 1M jævnstrømsledning 1 x BIBI alarm enhed 1 x Stents 1 x brugervejledning 4 x Skruer

Brug den trådløse sender og modtager-modulet, der er ingen grund til at lede video kabel fra front til bagsiden af bilen, så det er lettere at installere kameraet.

3 i 1 Radar HD-Kamera

Night vision / Vandtæt / Stødsikker / støvtæt bilen bak-kamera med monitor parkering ,bil reverse parkering sensor med kamera

Bred Vinkel: 140 Grader ~ 170 Grader

Produkt Størrelse:

Manuel måling, der kan være en fejl på 1-2 mm.

Produkt Parametre:

Pakke liste:

1 x Bil førerspejlets Kamera 1 x video-kabel 6M 1 x 1M jævnstrømsledning 1 x BIBI alarm enhed 1 x Stents 1 x brugervejledning 4 x Skruer

Installation Diagram

Installation instruktioner, er kun til reference.Det anbefales, at en professionel installatør installere kameraet. 1. Installere kameraet i licens område af din bil plade. 2. Juster objektivet på kameraet til din bedste position. 3.Tilslut video-udgang (gul ledning) til skærmen. 4.Tilslut netledningen (rød og sort) til strømforsyning af bilens baglygte, mens vende, vende den overvågning system automatisk begynder at arbejde, du kan se på tilstanden af bilen hale tydeligt .Bil førerspejlets Kamera 3i1-Sensor Kamera Radar Lyd Alarm Vende Standby Kamera Backup Parkering Kamera

Filsystemet visuelle radar i R genstarter automatisk anti-kollision teknologi-CPU, elektromagnetisk interferens, til at tilpasse sig til high-definition video, bred betragtningsvinkel, reverse OSD farve over et bredt temperaturområde af aksemærker, synlighed under dårlige lysforhold, intelligent fyld lys korrektion, alarm , arbejdstid, fugt og fugtighed, støv og jordskælv, hængende installation, smukke udseende.Billedet synkroniserer afstand på skærmen, intuitiv præcision, alsidighed og alsidige design til de fleste modeller, velegnet til DVD-afspillere eller en række af andre skærme.

Vejledning til brug:

Ekstern summer, når bilen når op på en afstand på 1,2 meter, buzzer begynder at alarm.Når bilen kommer ind på "R" - stilling, baklys er automatisk aktiveret ved den visuelle radar system.Når køretøjet ind i forhindring 2 meter, er den visuelle radar system begynder at angive hindring afstand.Nem at installere, direkte i DVD-video inversion input-interface.Om Os: 1.Vores produkter skal være nøje testet, før de bliver sendt, og de produkter, der kan kun sendes til kunder, efter de har vist sig at være intakt.

2.Du kan blande alle de elementer, der frit at placere en ordre i vores butik.Om Sending: 1.Hvis kundens ordre er betalt med succes, vil vi vælge en hurtig og pålidelig levering, metode og sende pakken inden for 1-3 arbejdsdage.

2.Vi er kun ansvarlig for forsendelse til den adresse, der er fyldt i den rækkefølge, skal du sørge for, at din leveringsadresse er korrekt.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

3.Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for køber beskyttelse periode,bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar .Vores mål er at gøre vores bedste for at gøre kunderne tilfredse!

4.Importafgifter,skatter og afgifter, der opstod i købers land, er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Retur & Refusion:

1. Hvis der er nogen problemer med vores produkter,har du 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 15 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.Feedback:

Vi er forpligtet til at overholde de højeste standarder i branchen, og stræber efter at gøre alle kunder tilfredse!Din positive feedback er den bedste opmuntring for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, beder vi dig give os en 5-stjernede og tage billeder at dele i feedback-kolonne.Hvis du ikke er tilfreds med dette køb, bedes du kontakte os.Kommunikation er den bedste måde at løse problemet, snarere end at give negativ feedback eller indlede en offentlig tvist.Du tror, at i løbet af transaktionen, uanset hvad der sker, vil vi gøre vores bedste for at give kunderne god service.

Alarm Type Tilbehør
Længde af Video-Kabel 6M
funktion 3 Parkering alarm kamera
Oprindelse KN(Oprindelse)
Hjælpelinjen Ja
Funktion 2 Bil reverse parkering sensor med kamera
Signal-mode CVBS
billede Sensor CMOS
Linse Materiale Glas
Funktion 4 Omvendt kamera
Shell Materiale Plast
Video Format NTSC
funktion 5 Bilen bak-kamera med monitor parkering
Materiale Type ABS
Mærke ZQ
Vandtæt niveau ip68
Funktion 1 bilen bag kameraet
Ledning eller Trådløst Wire
Certificering CE
SKU HS042

Skriv en anmeldelse

ZIQIAO Bil førerspejlets Kamera 3i1-Sensor Radar Lyd Alarm Vende Standby Universal Backup Parkering Kamera HS042

ZIQIAO Bil førerspejlets Kamera 3i1-Sensor Radar Lyd Alarm Vende Standby Universal Backup Parkering Kamera HS042

Bakkamera Bil Kamera, Parkering Sensor Med 2 Sensorer Dual Alarm Indikator Funktioner: HD-kamera med anti freeze, som er vandtæt og stødsikker radar sensor.Denne sensor har et udvalg af 0,3-2,0 m og vil lyde kraftigere og hurtigere som en hindring bliver tættere.Dette kamera giver dig mulighed for at se dine blinde pletter til at hjælpe dig med at undgå farlige

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!